loading

Recenze MHM Souprava šperků Avril Aquamarine 3498

Kód produktu: sMH0096

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Viera Žižková | 8. červen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Koupila jsem soupravu jako pozornost dceři k maturitě. Šperk je jemný a výrazný. Velmi jí sluší.

    • Pro
    • Krásný, elegantní šperk.
    • Proti
    • Na internetu vypadá trochu větší.
  • Lenka Wolfschutzová | 1. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji všem,kteří hledají kvalitu za dobrou cenu.

    • Pro
    • Jemné provedení šperku.Velmi pěkný kousek.
    • Proti
    • Nic
  • Marketa | 3. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Šperk se hodí k různým příležitostem, svou krásou není na běžné denní nošení, ale zase si to o více žena užije, když si jej vezme jen občas.

    • Pro
    • Krásný šperk, kvalita převyšuje cenu.
  • 18. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Pěkná kombinace stříbrné a modré barvy Originální provedení

  • 16. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    protože jsem estet a velice mě zaujal. Jak svojim provedením tak barvou a něžností šperku. Škoda,že se nedá nosit denně.

    • Pro
    • je velice krásná,ale hodící se jen do společnosti a ne na denní nošení,což jsem chtěla.
  • 25. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Jemný,výrazný na vzhled.

  • Marie Oppolzerová | 29. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 70%

    Zatím jsem dárek nepředala a tak používání hodnotit nemohu.A tento produkt jsem si vybrala protože Svarovského šperky jsou modní ale tento není úplně běžný a je neokoukaný,vypadá jako z bílého zlata,je krásně řemeslně zpracovaný a nebyl drahý a je prostě IN.

    • Pro
    • barva a vyhotovení
    • Proti
    • představovala jsem si to větší ale to je jen malá vada na kráse.Chci to jako dárek a tak obdarovanému se to může jevit jinak.
  • 29. prosinec 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    užasny

  • 25. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 90%

  • 21. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 90%

  • 30. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 80%

  • 11. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

Nakup teď,
dopravu máš ZDARMA
a zaplať třeba až v lednu.
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací

prvni