loading

Recenze Tribal Prsten RSS19-CZ

Kód produktu: sTR0393

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 25. srpen 2016

    Celkové hodnocení: 60%

    velmi nevšední prsten, ale pro dívčí ruku příliš mohutný

    • Pro
    • originální
    • Proti
    • působí mohutně, jednotlivé kroužky jsou silnější, než vypadaly
  • 16. srpen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    jsem spokojená

    • Pro
    • Naprosto úžasný prsten, nevšední. Pro mě každý kroužek znamená jednoho človíčka, bez kterého si nedokážu život představit :-)
    • Proti
    • U prstenu je uvedena možnost gravítorování, ale možné to není (dle výrobce). Tudíž bych to neuváděla
  • Věra Helceletová | 19. duben 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Prsten jsem si vybrala, protože jsem takový nikde v obchodě nenalezla. Doporučuji - plně odpovídá nabídce.

    • Pro
    • Vzhled i velikost prstenu odpovídají nabídce.
    • Proti
    • Vysoká cena poštovného a balného.
  • 1. únor 2015

    Celkové hodnocení: 30%

    vzhledem k ceně nemá cenu zboží vracet

    • Pro
    • levný
    • Proti
    • po ě dnech vypadl kamínek
  • 2. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    kroužky mohly být tenčí, jemnější

    • Proti
    • kroužky mohly být tenčí, jemnější
  • merilin | 7. září 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    mam radost ze vse probehlo hladce

    • Pro
    • mam radost ze vse probehlo hladce
  • Hanka K. | 14. červen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    krásný, koupila jsem ho pro sestru a měla velikou radost, prstýnek je netradiční. Trošku přemýšlím jestli si ho nekoupím taky :). Je neokoukaný a opravdu moc milý. Na ruce vypadá výrazně, ale přitom ne humpolácky :)

    • Pro
    • Krásný, kvalitně provedený, netradiční šperk
    • Proti
    • když se kroužky "špatně poskládají" na prstě, tak tlačí...ale to je maličkost
  • Jarmila Hrušková | 6. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    jsem moc spokojená

  • 15. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    krásné, decentní

  • 10. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    i když je trochu volnější, rozhodně klady převyšují...doporučuji.

    • Pro
    • moc pěkný, přesně podle obrázku
    • Proti
    • i když jsem si objednala stejnou velikost jako normálně nosím, prsten mi příjde tak o číslo větší...ale to mě nedonutí ho vrátit :-)
  • kamila | 30. září 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    na první pohled mne zaujal tvarem

    • Pro
    • jre nádherný
  • 11. září 2016

    Celkové hodnocení: 100%

  • 15. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • nádhera, na ruce vypadá krásně, je jemný a zároveň výrazný
  • 26. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 90%

  • 30. květen 2011

    Celkové hodnocení: 50%

Více než 200 výdejních míst
Blesková doba dodání
x

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
OK Více informací

prvni