Principy ochrany soukromí na Sperky.cz

Sperky.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Doprava ZDARMA od 499 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 317

Recenze Tribal Silikonové lanko NSLS01-SILICON

Kód produktu: sTR0058

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 2. září 2019

    Celkové hodnocení: 10%

    Rozhodně nedoporučuji. Vzhledem k nízké ceně se mi nevyplatí řetízek vracet, ale do kamenného obchodu bych ho vrátit šla.

    • Proti
    • Hned po první otevření se pokazilo zapínání
  • ol-in | 16. květen 2015

    Celkové hodnocení: 30%

    ...................................................

    • Pro
    • cena
    • Proti
    • provedení
  • 12. leden 2015

    Celkové hodnocení: 90%

    Zatím spokojenost.Uvidíme jak dlouho vydrží.

  • 9. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Celková spokojenost, jednoduché zapínání

    • Pro
    • Hezký jednoduchý vzhled a zapínání
  • 20. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 50%

    Čekala jsem, že víc vydrží, na to že nebyl téměř nošený.

    • Pro
    • Hezky vypadá.
    • Proti
    • Po krátké době se mi u zapínání z obou stran přetrhnul.
  • 23. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Při objednání to byl jen pokus. Ale jsem spokojená, protože délka i tloušťka mi naprosto vyhovuje. A uzávěr je perfektní.

  • 28. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Nenápadné zapínání, snad vydrží.

  • 21. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 80%

    k přívěsku s měsíčním znamením od Tribalu zcela OK

    • Pro
    • k Tribal přívěsku zcela vhodný řetízek / šnůrka
    • Proti
    • nic
  • mia. | 23. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    velmi praktická věc pro takové kterým jako mě vadí kovové řetízky vypadá dobře neštičká za krkem lehký

  • Danna | 7. červen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji

    • Pro
    • Už jsem jeden měla, byl z jiného obchodu a lanko nabylo pružné, ale z tvrdého materiálu.... u zapínání se po 2 měsících roztrhl... Tento mi přijde mnohem praktičtější a pohodlnější.
  • 21. květen 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    vhodné pro kterýkoliv přívěsek a hodí se ke všemu.

    • Pro
    • praktické a moc pěkné
    • Proti
    • doufám,že vydrží tahání dětma
  • 24. srpen 2018

    Celkové hodnocení: 80%

    • Pro
    • hezký, složitě se otvírá, kdo má trochu nešikovné ruce
  • 11. květen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

  • 11. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 4. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 17. září 2013

    Celkové hodnocení: 60%

    ok

    • Proti
    • Zaskočil mě průměr zapínání už jsem bohužel nenavlékla svůj oblíbený přívěsek,který jsem si koupila os stejné značky.
  • 26. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 60%

  • 18. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 70%

  • 16. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 30. duben 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    pěkný

dny
:
hodiny
:
minuty
:
sekundy